Wat zit er in Malsovit Vezelmuesli?

Alleen het beste uit de natuur, zonder toevoegingen

Malsovit VezelMuesli is puur; er wordt geen suiker, zout of vet toegevoegd en het bevat geen kunstmatige of genetisch gemodifceerde kleur-, geur- en smaakstoffen. Je proeft alleen het goede van de natuur. De ingrediënten zijn: haver, gerst, bietvezels, rozijnen, abrikozen, dadels, speltzemelen. 100% plantaardig.

Wat zijn snelle en langzame koolhydraten?

Malsovit VezelMuesli bestaat voor ongeveer de helft uit koolhydraten. Deze voedingsstoffen zijn een belangrijke energieleverancier voor het lichaam. De gezondheidsraad adviseert om 40 tot 70% van je dagelijkse energie uit koolhydraten te halen. Koolhydraten zijn onder te verdelen in ‘snelle’ en ‘langzame’ en in geraffineerde en ongeraffineerde koolhydraten. De vezels in Malsovit VezelMuesli bestaan grotendeels uit langzame, ongeraffineerde koolhydraten. Dit betekent dat ze langdurig energie geven en de bloedsuikerspiegel niet snel laten stijgen.

Malsovit VezelMuesli: voeding met het voordeel van langzame koolhydraten.

Betere lichamelijke conditie:
de voornaamste energiebron voor onze spieren is glucose. Langzame koolhydraten zorgen voor een meer constante toevoer van glucose naar de spieren. Dit kan uw lichamelijke conditie ten goede komen.

Betere concentratie:
de hersenen zijn grootverbruikers van glucose en hebben daardoor voortdurend behoefte aan deze brandstof. Groter uithoudingsvermogen: een maaltijd met langzame koolhydraten houdt voor een langere periode de bloedsuikerspiegel op peil, waardoor men er langer tegenaan kan gaan.

Minder snel hongergevoel:
Producten met langzame koolhydraten geven de energie over een langere periode vrij. Dit draagt er toe bij dat u minder snel een hongergevoel krijgt.

Malsovit - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 085 - 06 53 286